«Εγκλωβίστηκε» ο ΟΦΗ: Έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ποδόσφαιρο
«Εγκλωβίστηκε» ο ΟΦΗ: Έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη για φέτος

Ο ΟΦΗ ήταν… άσφαιρος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και η αναμέτρηση για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική έμεινε στο 0-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπόρεσε να βρει το… αντίδοτο στην «σφιχτή» αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Λίγες οι καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τη «λευκή» ισοπαλία να μοιάζει το… φυσιολογικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (60' Ουές), Γιαννούλης (79' Κοροβέσης), Γαγιέγος, Ντε Γκούζμαν (77' Σελίμοβιτς), Νέιρα, Καμάου (60' Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (46' Καστάνιος), Ντουρμισάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής (72' Σόνι), Βαλιέντε, Σάνταφε (85' Κανελλόπουλος), Γκόμεζ (60' Μπαράλες), Σίτο (46' Αλβάρες), Ριτζίς, Μπενίτο (60' Καπίγια).

Το "φιλμ" του αγώνα

1’ Ξεκίνησε το ματς στο «Γεντί Κουλέ».

11' Πρώτο σουτ στον αγώνα είναι για τους φιλοξενούμενους. Μετά την απομάκρυνση του Διαμαντή από την περιοχή του ΟΦΗ, ο Ρετζίς έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως ήταν αρκετά άστοχος. 

16' Ωραία σέντρα του Καμάου από δεξιά, ο Λάμπρου στη μικρή περιοχή δε θα "πιάσει" καλά την κεφαλιά. 

*Φτάσαμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες παλεύουν για την κατοχή της μπάλας, προκειμένου να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Λίγο καλύτερα τα έχουν καταφέρει οι φιλοξενούμενοι, με τους Κρητικούς να δείχνουν νευρικότητα στο passing game. Μέτριο ματς ως τώρα. 

31' Πρώτη καλή επίθεση που "χτίζει" ο ΟΦΗ. Καμάου για τον Νέιρα, αυτός περνάει τη μπάλα στα όρια της περιοχής στον Ντουρμισάι, αυτός θα σουτάρει με δύναμη, όμως ο Παπαδόπουλος αποκρούει με τις "γροθιές". 

32' Κίτρινη κάρτα για τον Πασαλίδη. 

37' Δυνατό σουτ από τον Ντε Γκούζμαν αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, ο Παπαδόπουλος ελέγχει τη φάση και μπλοκάρει σταθερά. 

38' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Ντουρμισάι από δεξιά, ο Λάμπρου στο δεύτερο δοκάρι "ζυγίζει" το φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα φεύγει για λίγο εκτός εστίας. 

39' Κόρνερ του Γκόμεζ από δεξιά, ο Βαλιέντε θα πιάσει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και αναγκάζει τον Επασί να αποκρούσει σε νέο κόρνερ. 

45' Κίτρινη κάρτα για το Νέιρα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν έχει βρει τα "πατήματα" του, παρότι μετά το ημίωρο είχε κάποιες αξιόλογες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο με αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Καστάνιος στη θέση του Λάμπρου. Αλλαγή και από τους φιλοξενούμενους, με τον Αλβάρες αντί του Σίτο. 

48' Γύρισμα του Ντε Γκούζμαν από δεξιά, ο Καστάνιος με προβολή κάνει επαφή με τη μπάλα στη μικρή περιοχή, όμως δε τη στέλνει στα δίχτυα. 

52' Ωραίο σουτ του Νέιρα έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

58’ Γρήγορη ανάπτυξη από τον ΟΦΗ, ο Βούρος «κόβει» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, υπό πίεση το αδύναμο πλασέ του Νέιρα, που μπλοκάρει εύκολα ο Παπαδόπουλος.

60’ Δύο κινήσεις από τον Ράσταβατς για τον Αστέρα, με τον Καπίγια αντί του Μπενίτο και τον Μπαράλες στη θέση του Γκόμεζ.

61’ Δύο αλλαγές και για τον ΟΦΗ. Ο Ουές στη θέση του Πασαλίδη και ο Φαν Ντάινεν αντί του Καμάου.

72' Τέταρτη αλλαγή για την ομάδα της Αρκαδίας, με τον Σόνι στη θέση του Τασουλή. 

77' Κίνηση και από τον Νιόπλια, με τον Σελίμοβιτς αντί του Ντε Γκούζμαν. 

79' "Κλείνει" τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, με τον Κοροβέση στη θέση του Γιαννούλη. 

81’ Επικίνδυνη στιγμή για την άμυνα του ΟΦΗ, με τον Σόνι να φτάνει στη μικρή περιοχή από δεξιά, όμως Κοροβέσης και Γιαννούλης τον ανακόπτουν σε κόρνερ.

82’ Κίτρινη κάρτα στον Βαλιέντε.

85' Τελευταία αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους, με τον Κανελλόπουλο στη θέση του Σάνταφε.

88' Δυνατό σουτ του Κανελλόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα θα φύγει εκτός εστίας. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Γκάμαρη, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν έπιασε καλή απόδοση, ενώ δε βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει επιθετικά, ανάμεσα στην "σφιχτή" ομάδα του Αστέρα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News