SL1: Σπουδαία "διπλά" για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (videos)

Ποδόσφαιρο
SL1: Σπουδαία "διπλά" για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν απόψε επικίνδυνες εξόδους για την 2η αγωνιστική της Super League 1, όμως πήραν τα εκτός έδρας τρίποντα και πανηγύρισαν τις πρώτες τους νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε μια έδρα που συνήθως κερδίζει με πολλά γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε με μεγάλη δυσκολία το πρώτο τρίποντο της χρονιάς (2-1) κόντρα στη Λαμία, που είχε και δοκάρι. Ο Σισέ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 12’ από ασίστ του Βαλμπουενά, ενώ ο Μπουχαλάκης διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του στο 32’. Ο Καραμάνος είχε δοκάρι στο 58’, αλλά βρήκε δίχτυα στο 72’ από ωραία ασίστ του Ρόμανιτς. 

Η ομάδα του Μαρτίνς είχε αυτήν τη φορά την αποτελεσματικότητα, που της έλειψε κόντρα στον Ατρόμητο και παρότι έπαιξε με την τύχη της, δεν το πλήρωσε. 

O ΠΑΟΚ έβγαλε χαρακτήρα μετά την ήττα της πρεμιέρας, βρήκε ένα γκολ με πέναλτι του Βιεϊρίνια στην Τρίπολη και κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα με 0-1 κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει και μπορεί να αισθάνεται αδικημένος! Στους τρεις βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ, που δεν έπεισε με την εμφάνισή του, στον έναν παρέμεινε ο Αστέρας που ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πλήρωσε την αστοχία και ατυχία του. Στην Κρήτη με τον ΟΦΗ παίζει στην 3η εμβόλιμη αγωνιστική ο Αστέρας, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News