OΦΗ: Σας περιμένουμε στο σπίτι μας

Ποδόσφαιρο
OΦΗ: Σας περιμένουμε στο σπίτι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ του Ηρακλείου στέλνει μήνυμα στον κόσμο της για το απογευματινό ματς με την ΑΕΚ...

Την ΑΕΚ υποδέχεται το απόγευμα (18:15) ο ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” με την παρουσία κόσμου μετά από 1,5 χρόνο. Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ προσκαλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Νιόπλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η μεγάλη μέρα έφτασε! Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε το «σπίτι» μας για να υποδεχθούμε ξανά τον κόσμο μας σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν 19 μήνες. Όλοι μαζί, ως μια οικογένεια, θα πετύχουμε φέτος τον στόχο μας.

Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ, σε λίγες ώρες θα ανοίξουν οι θύρες του «Θ. Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα με την ΑΕΚ (18:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ελάτε νωρίς στο γήπεδο για να διευκολυνθεί η διαδικασία εισόδου σας, λόγω των υποχρεωτικών ελέγχων στην είσοδο και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας:

Το εισιτήριό σας

Το Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά τον πλήρη εμβολιασμό) ή το Πιστοποιητικό νόσησης έξι μηνών

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης

Μάσκα, η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test με σημερινή ημερομηνία.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας και στηρίξτε την ομάδα μας.

Σήμερα, μέχρι και την έναρξη του ματς μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά:

Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και μέσω της ιστοσελίδας της Ticketmaster.

Σήμερα ΔΕΝ πωλούνται εισιτήρια από το OFI FC Official Store.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ

Θύρες 1, 4, 5: 15 ευρώ (παιδικό, έως 12 ετών: 7 ευρώ)

Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ (παιδικό, έως 12 ετών: 12 ευρώ)

Θύρες 7Α, 7Β: 35 ευρώ

Θύρα 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 40 ευρώ

Θύρα 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 60 ευρώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, η οποία κοστίζει 10 ευρώ (ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2021-22.

Πατήστε ΕΔΩ και αποκτήστε την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ”.

Απαγορεύεται εκ του νόμου η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και για τον λόγο αυτό, παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχουν αγοράσει Εισιτήριο Διαρκείας από τη Δευτέρα 13/9 μέχρι και τη μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, ΔΕΝ θα τους αποσταλεί η κάρτα με courier. Θα την παραλάβουν σήμερα (19/9) από τις 14:00 ως τις 17:00 από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 στο γήπεδο “Θ΄Βαρδινογιάννης” με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ, η συνεργασία όλων μας στην τήρηση των υποχρεωτικών υγειονομικών μέτρων είναι απαραίτητη. Βάλτε το κασκόλ σας, πάρτε το εισιτήριο και όλα τα δικαιολογητικά εισόδου και ελάτε στο «σπίτι» μας για να ζήσουμε μαζί την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας μας! Σας περιμένουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News