Τα βλέμματα στραμμένα στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Τα βλέμματα στραμμένα στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ, παρουσία του κόσμου μετά από 1,5 χρόνο…

Το «Γεντί Κουλέ» ανοίγει και πάλι τις θύρες του για να φιλοξενήσει επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον κόσμο του παρών και η σημερινή (18:15) αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι σπουδαία όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για το ότι οι φίλαθλοι θα είναι και πάλι στις επάλξεις!

Μετά την περσινή δύσκολη σε όλους τους τομείς χρονιά, ο ΟΦΗ επιχειρεί τη δική του επανεκκίνηση, με τα δείγματα γραφής από το ματς της πρεμιέρας με τον Άρη να έχουν θετικό πρόσημο και άπαντες να αντιμετωπίζουν με συγκρατημένη αισιοδοξία το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η Ένωση προέρχεται από το 3-0 με τον Ιωνικό, είναι ενισχυμένη και σε καλό επίπεδο ψυχολογικά και έτσι αναμένεται να γίνει ένα ντέρμπι με πάθος και δύναμη, βγαλμένο από το παρελθόν. Στη δήλωσή του ενόψει του αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε ιδιαίτερα στην μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει η ΑΕΚ αλλά τόνισε ότι και η δική του ομάδα διαθέτει πολλά καλά και δυνατά σημεία. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ: «Έχουμε για αντίπαλο μια πολύ δυνατή ομάδα, που όμως σχηματίστηκε το τελευταίο μήνα. Είναι δυνατή μεσοεπιθετικά με εύκολο γκολ. Κοιτάζοντάς το ρόστερ της, η μπροστινή της γραμμή μπορεί να σκοράρει εύκολα. Μειονέκτημα της ΑΕΚ είναι η συνοχή γιατί μπήκαν πολύ νέοι παίκτες το τελευταίο διάστημα και μπορεί να χάνουν στο ομαδικό πνεύμα. Πρόκειται για έναν μεγάλο αντίπαλο με υψηλές βλέψεις τη φετινή χρονιά. Αλλά κι εμείς μετά το αποτέλεσμα που πήραμε στον Άρη, με την ένταση που είχαμε στο παιχνίδι μας και παίζοντας στην έδρα μας, θα έχουμε πολλά καλά και δυνατά σημεία. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και γι’ αυτούς και για εμάς».

Aναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Νιόπλια, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαρινάκη, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικο και Τσιλιανίδη. Όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί όπως στο β’ ημίχρονο του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Βούρο δεξί μπακ και τον Διαμαντή παρτενέρ του Πασαλίδη στο κέντρο της άμυνας…

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, van Duinen.

Το σημερινό πρόγραμμα

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κλείνει το απόγευμα της Κυριακής με πέντε αναμετρήσεις, αφού την Παρασκευή και το Σάββατο προηγήθηκαν οι αγώνες Ιωνικός - Άρης 1-0 και ΠΑΣ Γιάννινα -Παναθηναϊκός 1-0.

Οι πρώτη χρονικά είναι αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βόλο στη Ριζούπολη στις 16:00, ενώ ακολουθούν τα ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (18:15) και του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό (18:15), ενώ η 2η αγωνιστική θα κλείσει με τα παιχνίδια των Λαμία - Ολυμπιακός και Αστέρας - ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (19/09):

16:00 Απόλλων Σμύρνης - Βόλος / COSMOTE SPORT 3 HD

18:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 2 HD

18:15 Ατρόμητος - Παναιτωλικός / Novasports 2HD

20:30 Λαμία - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD

20:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News