Χωρίς Μάνο και Γκαρσία η προετοιμασία του Άρη, στη σκιά της υπόθεσης Ροζ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μάνο και Γκαρσία η προετοιμασία του Άρη, στη σκιά της υπόθεσης Ροζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τοποθέτηση Διακοφώτη...

Στον Άρη το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου», με τον Άκη Μάντζιο να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής, κυρίως στο επίθεση, με παιχνίδια κατοχής της μπάλας και ειδικές ασκήσεις.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, πέραν των γνωστών απουσιών των Τζέγκο, Αλί και Σούντγκρεν οι οποίοι βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες, εκτός προγράμματος έμεινε τόσο ο Ματέο Γκαρσία όσο και ο Δημήτρης Μάνος. Ο Αργεντινός άσος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ενώ ο Έλληνας φορ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και τις τιμές και τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ματς το οποίο θα ρίξει την αυλαία στην πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Την στιγμή που Άρης και Ολυμπιακός δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα του Ροζ-δημοσίευμα τον θέλει να παίρνει μεταγραφή μέσω Ολυμπιακού και όχι μέσω Άρη στην Πολωνία-ο Παναγιώτης Διακοφώτης δήλωσε γνώστης της υπόθεσης και επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αναφέρει κάτι καθώς είναι προσωπικά δεδομένα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ υπογράμμισε ότι εάν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν έχει γίνει γνωστό στην ομοσπονδία, και παραβιάζει τους κανονισμούς τότε θα πρέπει το θέμα να πάει στη FIFA.

«Η κάρτα μεταβολών είναι οι κινήσεις που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και διατηρείται στην Ομοσπονδία και στην FIFA. Τώρα είναι στην Πολωνία. Εγώ γνωρίζω, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στα προσωπικά δεδομένα του παίκτη. Είμαι πρόεδρος στην επιτροπή ιδιότητας ποδοσφαιριστών», αναφέρει σε δηλώσεις του στο Metrosport και συνέχισε:

«Όσοι έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να απευθυνθούν στην Ομοσπονδία και η νομική υπηρεσία θα απαντήσει αναλόγως. Αυτή η υπόθεση για μένα, προσωπική άποψη εκφράζω, πρέπει να εξεταστεί μόνο στην FIFA και όχι στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας. Αν υπάρχει γέφυρα και αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών».

Τέλος, σημείωσε για την υπόθεση: «Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν έγινε αυτή η μεταγραφή, Για εμάς σαν Ομοσπονδία μιλάω. Τώρα, αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν είναι σε γνώση της Ομοσπονδίας και παραβιάζει τους κανονισμούς, θα πρέπει να επιληφθεί η FIFA».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News