Οδηγίες από τον ΟΦΗ για τους κατόχους διαρκείας ενόψει Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Οδηγίες από τον ΟΦΗ για τους κατόχους διαρκείας ενόψει Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία για την παρουσία στο «Γεντί Κουλέ»

Σε νέα ενημέρωση για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Παρασκευή, η ομάδα του Ηρακλείου αναφέρθηκε αναλυτικά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπενθυμίζει στους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2019-20 ότι από σήμερα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο τον Εργοτέλη (Παρασκευή 3/9, 21:00).

Για να παραλάβουν το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα θα πρέπει να μπουν στη σελίδα των εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Ticketmaster.

Αρχικά επιλέγουν τη θέση τους και στη συνέχεια, με τον αριθμό που υπάρχει στο barcode της Κάρτας Διαρκείας τους προχωρούν τη διαδικασία απόκτησης του εισιτηρίου αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά της Κάρτας Φίλου ΟΦΗ(Πατήστε ΕΔΩ), τα αποκλειστικά έσοδα της οποίας πάνε στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2019-20 στις Θύρες: “9 VIP Ευγένιος Γκέραρντ», «9 VVIP Ευγένιος Γκέραρντ», 7Α, 7Β, θα μπορούν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα στις αντίστοιχες θύρες του Εισιτηρίου τους.

Οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2019-20 στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 θα μπορούν να εκδώσουν Εισιτήριο αγώνα στις θύρες 2, 3 ή 8.  

Δεν θα έχουν δικαίωμα έκδοσης Εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα όσοι ήταν κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας 2019-20 με την ένδειξη «Τιμής Ένεκεν» ή «Χορηγικό».

Για την είσοδο στην εγκατάσταση μαζί με το εισιτήριο που θα εκδοθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει απαραίτητα να έχει μαζί του:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης έξι μηνών.

Αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης

Όσοι είναι από 12-15 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Όλα τα παιδιά έως και 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συστήνει στους φιλάθλους της να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αποφυγή της ταλαιπωρίας στις εισόδους λόγω του ελέγχου των παραπάνω εγγράφων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News