SL1: Κρίσιμη μέρα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
SL1: Κρίσιμη μέρα για την έναρξη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά και τα εμπόδια που προκύπτουν

Τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε να βρίσκεται... φως στην άκρη του τούνελ για την έναρξη της Super League, αφού υπάρχει καταρχήν συμφωνία των πέντε ΠΑΕ (Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός) με την Cosmote TV.

Το deal πάντως δεν έχει "κλείσει" οριστικά ακόμα και αυτό δημιουργεί κάποια... σύννεφα στο ενδεχόμενο της πρεμιέρας το σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα επιχειρηθεί να εγκριθεί στη σημερινή γενική συνέλευση της Super League, ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει το επόμενο σαββατοκύριακο. Η Cosmote έστειλε συμβόλαια στις πέντε ΠΑΕ (Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικό) διάρκειας 1+1 έτους και με αντίτιμο 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι ομάδες ζητήσαν από το κανάλι τα συμβόλαια να είναι διετούς διάρκειας και διαμήνυσαν ότι σε αντίθετη περίπτωση δε θα εγκριθεί η προκήρυξη.

Πάντως, προϋπόθεση για να εγκριθεί η προκήρυξη στη σημερινή γ.σ. είναι να μπει στο καταστατικό του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Σε αντίθετη περίπτωση η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στον "αέρα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News