SL1: Νέα σύννεφα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
SL1: Νέα σύννεφα για την έναρξη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία των πέντε ομάδων για τα τηλεοπτικά

Τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε να βρίσκεται φως στην άκρη του τούνελ για την έναρξη της Super League 1, αφού υπήρχε κατ’αρχήν συμφωνία των πέντε ΠΑΕ (Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός) με την COSMOTE TV.

Το deal πάντως δεν έχει «κλείσει» οριστικά ακόμα και αυτό δημιουργεί κάποια «σύννεφα» στο ενδεχόμενο της πρεμιέρας το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8).

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα επιχειρηθεί να εγκριθεί στη αυριανή ΓΣ της Super League ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Χθες η Cosmote έστειλε συμβόλαια στις πέντε ΠΑΕ (Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικό) διάρκειας 1+1 έτους και με αντίτιμο 1,6 εκάτ. ευρώ το χρόνο.

Oι ομάδες ζητήσαν από το κανάλι τα συμβόλαια να είναι διετούς διάρκειας και διαμήνυσαν ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εγκριθεί η προκήρυξη, αφού θέλουν και στην επόμενη περίοδο να είναι διασφαλισμένες εφόσον δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση.

Πάντως, προϋπόθεση για να εγκριθεί η προκήρυξη στην αυριανή ΓΣ είναι να μπει στο καταστατικό του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Σε αντίθετη περίπτωση η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στον «αέρα».

Πηγή www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News