Με Γαγιέγος ο ΟΦΗ στην αποστολή, αλλά και απουσίες ενόψει Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Με Γαγιέγος ο ΟΦΗ στην αποστολή, αλλά και απουσίες ενόψει Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χιλιανός θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Φελίπε Γαγιέγος συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Ο Χιλιανός μέσος συμμετείχε κανονικά σε όλο το σημερινό πρόγραμμα και είναι στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια, ενώ θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Στον αντίποδα, αρκετές είναι οι απουσίες με παίκτες που είναι τραυματίες ή προέρχονται από τραυματισμό, ενώ εκτός έμειναν και αυτά που τις τελευταίες μέρες δεν προπονούνται σε φουλ ρυθμούς για προληπτικούς κυρίως λόγους επειδή αισθάνονται «βαριά» τα πόδια τους. Έτσι, κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθούν στην παρούσα φάση, αφού όλα δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της Super League.

Στην αποστολή δε μετέχουν λοιπόν οι Σαρδινέρο, Βάτερμαν και Ναμπί, που ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης, οι Ντε Γκούζμαν, Σελίμοβιτς και Μεγιάδο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στάικος και Τσιλιανίδης οι οποίοι συνεχίζουν την αποκατάσταση τους. Τέλος, στο… απουσιολόγιο είναι και ο Τοράλ που κάνει θεραπεία για τον μυϊκό τραυματισμό.

Εκτός φυσικά και οι Γιάννου, Φερέιρα που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ο νεαρός Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο το βράδυ μετά τον αγώνα στο γήπεδο της Καλλιθέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News