SL1: Ο Αστέρας Τρίπολης «ξεμπλοκάρει» το πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
SL1: Ο Αστέρας Τρίπολης «ξεμπλοκάρει» το πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νέα δεδομένα και η πιθανότητα έναρξης το σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου

Το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί και φέτος με την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να λάβει τέλος την ερχόμενη Δευτέρα και τελικά να έχουμε σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν επτά ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο: Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα στη Nova και ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ στην Cosmote TV.

Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο, ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

Από τις παραπάνω έξι ομάδες λοιπόν, ο Αστέρας λόγω και τον καλών σχέσεών του με τη Nova έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το εν λόγω συνδρομητικό. Μ' αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται μπάτζετ για την Cosmote ΤV και είναι πιο εύκολο να δοθεί ποσό της τάξης του 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο για τις πέντε ομάδες που απομένουν (αντί της αρχικής προσφοράς ύψους 1,3 εκατ. ευρώ).

Συνεπώς, μόλις οι πέντε ομάδες (φέρεται να έχουν ήδη συμφωνήσει με την Cosmote ΤV προφορικά) υπογράψουν το συμβόλαιό τους, αναμένεται να υπογράψει και ο Αστέρας με τη Nova, όπως προβλέπεται στην άτυπη συμφωνία των «6» και τη Δευτέρα να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι 100% βέβαιο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8), όμως πλέον αυξήθηκαν σε τεράστιο βαθμό οι πιθανότητες γι' αυτή την προοπτική και σίγουρα «ξεκλείδωσε» το μπλοκάρισμα που υπήρχε.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Συνεχίζει να διαπραγματεύεται το συμβόλαιό του για τη νέα τηλεοπτική στέγη του, χωρίς αυτό το θέμα να επηρεάζει πλέον την έναρξη του πρωταθλήματος, διότι στην ψηφοφορία απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων προκειμένου να αρχίσει η σεζόν.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News