ΠΑΟΚ: Το… παζάρι με τη Νόριτς για τη μεταγραφή Τζόλη

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Το… παζάρι με τη Νόριτς για τη μεταγραφή Τζόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του διεθνούς εξτρέμ

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη είναι στην «πρώτη γραμμή» για τον ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς προσπαθεί να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή του νεαρού επιθετικού, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι δεν "αγχώνεται" στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, χωρίς όμως να μπορεί να αποφύγει την ανάγκη να πάρει οριστικές αποφάσεις για το “golden- boy” του.

Τα "καναρίνια" δείχνουν αποφασιστικότητα στην τακτική τους που φαίνεται και από το γεγονός ότι, όπως παραδέχονται στην Τούμπα, έχει ήδη καταθέσει πέντε προτάσεις στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Και με αυτές βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της προς τους ανθρώπους του Δικεφάλου φτάνοντας σταδιακά και στα δικά της όρια μέχρι να φτάσει στα 12 εκατομμύρια ευρώ που θα αποτελέσουν ρεκόρ στις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα.

Ταυτόχρονα δελεάζει και την πλευρά του ποδοσφαιριστή προσφέροντας του ένα ηγεμονικό για τα δεδομένα του συμβόλαιο.

Όλα τα παραπάνω αποδυναμώνουν το πιο ισχυρό χαρτί που έχει στα χέρια του ο ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις του για τον Τζόλη και δεν είναι άλλο από την απουσία ρήτρας εξαγοράς στο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει στην Αγγλία ήδη θεωρούν ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζόλη στην Νόριτς είναι πλέον ζήτημα χρόνου. Μάλιστα εικάζουν ότι μπορεί να είναι στη διάθεση του Ντάνιελ Φάρκε στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λίβερπουλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News