Μέχρι το 2024 ο Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Μέχρι το 2024 ο Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολωνός επιθετικός παραμένει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Και με τη… βούλα ο Πολωνός επιθετικός επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/7) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σφιντέρσκι ήταν δεδομένη, εδώ και μέρες, ωστόσο πήρε επίσημο χαρακτήρα με την σημερινή ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ως το 2024», αναφέρουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πολωνός επιθετικός.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ως μια προοπτική για το μέλλον, αλλά με άμεση ένταξη στο rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τα στοιχεία που έκαναν το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το αήττητο double.

Έκτοτε, ο #Swarovski συνέχισε ν’ ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του και τους αριθμούς του αποτελώντας σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν είχε συνέβαλε στην επίτευξη 17 τερμάτων (11 γκολ, 6 ασίστ), κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας και συμμετείχε στο Euro 2020.

Η ανταμοιβή του ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2024».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News