SL1: Ημέρα κλήρωσης με τα… τηλεοπτικά στον αέρα

Ποδόσφαιρο
SL1: Ημέρα κλήρωσης με τα… τηλεοπτικά στον αέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για τη διοργανώτρια αρχή στις 12:30

Για σήμερα στις 20:30 έχει οριστεί η ηλεκτρονική κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 1.

H διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος είχε αναβάλει σε πρώτη φάση την διαδικασία, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου.

Ο λόγος ήταν ότι οι περισσότερες ομάδες δεν είχαν οριστικοποιήσει την τηλεοπτική τους στέγη για τη νέα σεζόν και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα και στη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία από τη στιγμή που θα υπάρχουν φέτος τουλάχιστον 2 τηλεοπτικοί πάροχοι θα πρέπει να μπουν οι απαραίτητοι κλειδάριθμοι.

Ο χρόνος που… αγόρασε η Super League δε στάθηκε ικανός για να βοηθήσει τις ομάδες και τα συνδρομητικά κανάλια να έχουν οριστικές συμφωνίες και φαίνεται ότι και η σημερινή διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει με ερωτηματικά.

Αυτό που έλεγαν άνθρωποι του συνεταιρισμού είναι πως για να μπορέσουν τρόπον τινά να τοποθετηθούν κλειδάριθμοι στη σημερινή κλήρωση για το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης, οι ομάδες άτυπα θα ενημερώσουν για τις διαφαινόμενες συμφωνίες τους με τους τηλεοπτικούς παρόχους, τουλάχιστον αυτές που βρίσκονται πολύ κοντά στις υπογραφές.

Το μεσημέρι θα γίνει τηλεδιάσκεψη στην Super League για να δουν άπαντες σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές των ΠΑΕ με τους δύο τηλεοπτικούς παρόχους (COSMOTE και Nova) και το πώς μπορεί να γίνει η κλήρωση χωρίς να προκύψουν προβλήματα στην πορεία. 

«Παίζει» ακόμη και το σενάριο νέας αναβολής στην κλήρωση για να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες, παρότι ο χρόνος πιέζει, αφού το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου.

Πηγή www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News