Το όνειρο του Βαρβεράκη στην U19 του ΠΑΟΚ δεν σταματά!

Ποδόσφαιρο
Το όνειρο του Βαρβεράκη στην U19 του ΠΑΟΚ δεν σταματά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος Ηρακλειώτης δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

Ένα σπουδαίο ταλέντο, μια πρόσκληση-όνειρο αλλά και μια ατυχία που δημιουργεί προσωρινά εμπόδια αλλά δεν πρόκειται να τον κάνει να σταματήσει να ονειρεύεται!

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρβεράκη, ένα ταλέντο που συνεχώς δίνει τα διαπιστευτήριά του… Πριν λίγες εβδομάδες κλήθηκε για προπονήσεις από την ΠΑΕ Εργοτέλης και τώρα βρέθηκε μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη ποδοσφαιρική για εκείνον!

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του Λίντο εδώ και καιρό ήταν πολύ ψηλά στην λίστα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της U19 να παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Πριν λίγες ημέρες έλαβε πρόσκληση για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να πάρει μέρος στην προετοιμασία της U19!

Μια πρόσκληση που αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και δικαίωση των προσπαθειών του «Βάρβε», καθώς εξακρίβωσε το ταλέντο του τον προσκάλεσε κοντά του ένα από τα κορυφαία Clubs, οι πρωταθλητές Ελλάδας Super League U19 τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αήττητοι στα τελευταία 85 της παιχνίδια!

Έτσι, την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και εντάχθηκε άμεσα στην προετοιμασία της U19 υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά και του πολυπρόσωπου τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές στις πρώτες ημέρες αλλά δυστυχώς κάπου εκεί είχε ραντεβού με την ατυχία. Σε μια φάση στην προπόνηση υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι ο 17χρονος ποδοσφαιριστής δούλεψε σκληρά σε ατομικό επίπεδο (όπως και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του) αλλά απέχει από επίσημα ματς και αγωνιστικό ρυθμό υψηλού επιπέδου από τον περασμένο Νοέμβριο, σε αντίθεση την U19 του ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησε ποτέ τις προπονήσεις όλη τη σεζόν και έπαιξε αγώνες πρωταθλήματος Μάιο και Ιούνιο.

Το ιατρικό επιτελείο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του, προσφέροντάς του ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ του έδωσαν οδηγίες για την αποθεραπεία του που συνεχίζεται πλέον στο Ηράκλειο.

Όταν γίνει απολύτως καλά, εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το όνειρο που διακόπηκε κάπως… απότομα και σίγουρα τον στεναχώρησε αλλά δεν τον απογοήτευσε και τον πείσμωσε για το μέλλον…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News