«Χτίζει» το αγωνιστικό προφίλ ο ΟΦΗ και πάει για μεταγραφή

Ποδόσφαιρο
«Χτίζει» το αγωνιστικό προφίλ ο ΟΦΗ και πάει για μεταγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα φιλικά παιχνίδια είναι ένα δείγμα γραφής, χωρίς το σύνολο των παικτών

Η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Φορτούνα Σιτάρντ, έδωσε ένα ακόμη δείγμα γραφής για την ομάδα της νέας σεζόν.

Το σημαντικότερο είναι ο «φάκελος εργασίας» του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του, που θα αξιολογήσουν τα δεδομένα από το χθεσινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ηρακλείου δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο, «χτίζοντας» το δικό της αγωνιστικό προφίλ μέσα από συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές «σταθερές».

Είναι ξεκάθαρο ότι μια βασική επιδίωξη είναι η κατοχή της μπάλας, ο έλεγχος του ρυθμού και η άμεση ανάκτηση στο τρανζίσιον.

Από την άλλη, η δουλειά δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% με δεδομένο ότι έχουμε ακόμη ένα μήνα μέχρι την έναρξη της Super League, ενώ επιπλέον δεν έχουν μπει όλα τα… γρανάζια της «μηχανής».

Τοράλ, Καμάου και Επασί θα αγωνιστούν στα επόμενα φιλικά «μονταρίσματος», όπως και όποια μεταγραφή προκύψει. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ δε θα αργήσει.

Είτε γίνει στην Ολλανδία, είτε στο Ηράκλειο, όλα δείχνουν ότι επόμενη προτεραιότητα είναι ο αμυντικός μέσος. Η λίστα με τους υποψήφιους έχει περιοριστεί στα δύο ονόματα, με τη σειρά να έχει επίσης ιεραρχηθεί. Οι επαφές είναι προχωρημένες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική έκβαση και σ’ αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News