ΠΑΟΚ: Νίκησε 3-1 το Βόλο στο πρώτο φιλικό

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Νίκησε 3-1 το Βόλο στο πρώτο φιλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στα φετινά τεστ προετοιμασίας

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις εν όψει της νέας σεζόν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα το απόγευμα επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς -στο ντεμπούτο του Ρασβάν Λουτσέσκου στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά»- φάνηκαν αρκετά αποτελεσματικοί στις τελικές που δημιούργησαν και έφτασαν με ανατροπή στην πρώτη τους νίκη. Στα θετικά και η καλή εμφάνιση του Λούκας Τέιλορ στο πρώτο του ματς με τη νέα του ομάδα, με τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ να βγάζει και την ασίστ για το 2-1.

Παρά το κακό ποιοτικά στο μεγαλύτερο μέρος του, πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες και με σκορ στα αποδυτήρια (39' Φαν Βέερτ – 44' Γκορτεζιάνι). Με τον Εσίτι να βάζει μπροστά τον ΠΑΟΚ με πολύ ωραίο τελείωμα στο 47' και τον Μιχαηλίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 86'.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46' Πασχαλάκης), Λύρατζης (46' Τέιλορ), Μιχάι (46' Βαρέλα), Κρέσπο (46' Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο (46' Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας (46' Νινούα), Σβαμπ (46' Εσίτι), Λάμπρου (46' Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς (46' Μουργκ), Τζόλης (46' Βρακάς), Γκορντεζιάνι (46' Κούτσιας).

Βόλος: Κλέιμαν (30' Παπαδόπουλος. 60' Κότνικ), Πουρίτα, Φεράρι, Μπαρτόλο, Γκιουλέν, Γκρίλο, Τσοκάνης (46' Νίνης), Μπαριέντος (78' Λογαράς), Μπαρτόλο (82' Μουρίκης), Βοϊτκόφσκι. Φαν Βέερτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News