Πρώτη… μυρωδιά δράσης: Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου η κλήρωση για τη νέα σεζόν

Ποδόσφαιρο
Πρώτη… μυρωδιά δράσης: Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου η κλήρωση για τη νέα σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτη Γ.Σ. τις επόμενες μέρες για την προκήρυξη

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League είναι σε εκκρεμότητα λόγω των τηλεοπτικών, όμως την ίδια ώρα ορίστηκε η ημερομηνία για την κλήρωση.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας ατχής, αποφασίστηκε η διαδικασία της κλήρωσης να γίνει ηλεκτρονικά την Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Μέχρι τότε, εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Μπουτσικάρης να προχωρήσει στη σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. τις επόμενες ημέρες για το θέμα της προκήρυξης.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

- Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22, το οποίο με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει την 21η Αυγούστου 2021.

- Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

- Tο Δ.Σ. της Super League συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA.

- Το Δ.Σ, προχώρησε ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News