Ντοκιμαντέρ ΟΦΗ για το 1987: Η μεγάλη συγκίνηση των πρωταγωνιστών

Ποδόσφαιρο
Ντοκιμαντέρ ΟΦΗ για το 1987: Η μεγάλη συγκίνηση των πρωταγωνιστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις από το κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου το 1987 ξανάζησαν μέσα από το ντοκιμαντέρ του ΟΦΗ, εκείνη τη μαγική βραδιά στο ΟΑΚΑ.

Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και όλοι όσοι έβαλαν τη «σφραγίδα» τους σ’ αυτή την ιστορική επιτυχία.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Παπαματθαιάκης δήλωσε συγκινημένος μετά την προβολή: «Έζησα πολύ συγκινητικές μέρες τον τελευταίο καιρό. Η βραδιά αυτή ήταν πάρα πολύ όμορφη. Νιώθω ευτυχισμένος, που έζησα αυτή τη μεγάλη στιγμή του 1987».

Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Έχω να πω μόνο καλά λόγια. Από το ντοκιμαντέρ, μέχρι την κάθε λεπτομέρειας της βραδιάς, ήταν πετυχημένα και μου άρεσαν».

Από τη Θεσσαλονίκη ήρθε για την εκδήλωση ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ο ΟΦΗ είναι πάντα στην καρδιά μου. Η τότε ομάδα, όπως και ο Ηρακλής, ήταν ομάδες που μπορούσαν να πάρουν πρωτάθλημα».

Στο Ηράκλειο ήρθε για αυτό τον ξεχωριστό λόγο και ο Νίκος Γκουλής, που τόνισε από την πλευρά του: «Ζήσαμε μοναδικές στιγμές το 1987. Στον ΟΦΗ ήμουν ευτυχισμένος και δεν ήθελα να φύγω ποτέ».

Ο τότε ποδοσφαιριστής και σήμερα προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας θυμήθηκε για εκείνη τη «χρυσή» μέρα: «Εκείνη η ομάδα είχε σταθερότητα, ίδιο προπονητή και διοίκηση που σου έδινε σιγουριά. Μετά το Κύπελλο είχε διάρκεια, έπαιξε πολλές φορές στην Ευρώπη και καθιερώθηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News