Πρωταθλητής… back to back ο Τίτος Κουτεντάκης με τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Πρωταθλητής… back to back ο Τίτος Κουτεντάκης με τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλογή τίτλων κάνει στη Θεσσαλονίκη ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε σήμερα με 0-1 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μία αγωνιστική πριν το φινάλε κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Μια σπουδαία επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, στην οποία βασική συμμετοχή έχει ο Μεσαρίτης Τίτος Κουτεντάκης, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο για την ομάδα του, στην οποία έχει υπογράψει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Τίτος Κουτεντάκης όπως και στα προηγούμενα ματς της Κ19 ΠΑΟΚ, έτσι και σήμερα, αγωνίστηκε στην βασική 11αδα της ομάδας του, με τον προπονητή Στέλιο Μαλεζά να τον εμπιστεύεται για 90 λεπτά σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και υψηλών απαιτήσεων, αφού το «διπλό» έδινε πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα του Άρη.

Το γκολ του Γκορτεζιάνι χάρισε τη νίκη-τίτλο στον ΠΑΟΚ, με τον Κουτεντάκη να είναι εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος να πανηγυρίζει τον τίτλο. Για τον ίδιο είναι το δεύτερο σερί πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, καθώς πέρυσι το είχε σηκώσει και με την Κ17, ενώ για την Κ19 του ΠΑΟΚ είναι το τέταρτο σερί στην Super League. Να τονίσουμε βέβαια ότι σε αυτή την πορεία, ο ΠΑΟΚ έχει έντονο άρωμα Κρήτης καθώς πέρα από τον Τίτο Κουτεντάκη, ο Χανιώτης Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Ρεθυμνιώτης Γιάννης Μανωλιούδης είναι από τις μεγάλες ελπίδες του «δικεφάλου» για το μέλλον…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News