Δεύτερο… κύμα «εξόδου»: Οι επόμενες αποχωρήσεις στον ΟΦΗ και οι… αφίξεις

Ποδόσφαιρο
Δεύτερο… κύμα «εξόδου»: Οι επόμενες αποχωρήσεις στον ΟΦΗ και οι… αφίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τους «ασπρόμαυρους»

Οι επόμενες 15 μέρες θα φέρουν σειρά εξελίξεων για το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ. Η διαμόρφωση του... παζλ για την ομάδα της νέας σεζόν έχει χρονικό ορίζοντα την αναχώρηση για την Ολλανδία στις 11 Ιουλίου.

Μέχρι τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο... κύμα αποχωρήσεων και θα έχουν προχωρήσει αρκετές από τις μεταγραφές, ώστε η... σκυτάλη να δοθεί στο “μοντάρισμα” του συνόλου.

Δεν αποκλείεται κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ να αξιολογηθούν και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως αριθμητικά μιλάμε για πολύ λίγες περιπτώσεις.

Συνολικά, ο αριθμός των αποχωρήσεων από ’δω και πέρα αναμένεται να είναι διψήφιος. Αυτή τη στιγμή, ο ΟΦΗ έχει 30 παίκτες στο ρόστερ υπολογίζοντας και τον Πασαλίδη, που είναι η μοναδική προσθήκη ως τώρα.

Με δεδομένο ότι θα γίνουν τουλάχιστον επτά μεταγραφές ακόμη, θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν περίπου δέκα ποδοσφαιριστές, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να δουλέψει με ένα ρόστερ 26-27 παικτών όπως έχει αναφέρει ο ίδιος.

Κάποιοι θα μείνουν ελεύθεροι, καθώς επιδιώκεται λύση συμβολαίων, ενώ άλλοι θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Νίκος Βαφέας, καθώς οι συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας είναι στην τελική ευθεία. Επίσης, ερωτηματικό είναι το μέλλον των Σελίμοβιτς και Γιάννου, ενώ ο Φερέιρα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να δοθεί δανεικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες συζητήσεις υπάρχουν για τους Γκαργκαλατζίδη και Μπαλογιάννη, με βασικό κριτήριο τον χρόνο συμμετοχής και την εξέλιξή τους ποδοσφαιρικά.

Στον αντίποδα, μοναδική “εσωτερική” εκκρεμότητα είναι αυτή με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν. Η υπόθεση είναι σε θετικό δρόμο και μένει να ρυθμιστούν κάποια ζητήματα, που έχουν τη σημασία τους για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News