Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ: Ντε Γκούζμαν, αποχωρήσεις και τεχνικό τιμ

Ποδόσφαιρο
Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ: Ντε Γκούζμαν, αποχωρήσεις και τεχνικό τιμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι επαφές για όλα τα μέτωπα

Τα εσωτερικά μέτωπα είναι στην κορυφή της ατζέντας για τον ΟΦΗ, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν συνεχείς επαφές για τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις, με το δεύτερο μέτωπο να έχει πλέον μία εκκρεμότητα.

Μετά τις υπογραφές με τον Αντίλ Ναμπί, η... σκυτάλη έχει δοθεί στην υπόθεση Ντε Γκούζμαν. Ο Ολλανδός μέσος είναι σε διακοπές και ταυτόχρονα ο εκπρόσωπός του σε ανοιχτή γραμμή με την ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις είναι στην τελική ευθεία και το κλίμα είναι θετικό, αφού υπάρχει κοινή επιθυμία για συνέχεια της συνεργασίας.

Από την άλλη, τις επόμενες μέρες αναμένεται και το δεύτερο... κύμα αποχωρήσεων, το οποίο ενδέχεται να γίνει με διαφορετικό τρόπο.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, όμως αυτό θα συμβεί σε ομάδες που θα έχουν χρόνο συμμετοχής ώστε να εξελιχθούν.

Επίσης, είναι πιθανό να λυθούν και κάποια συμβόλαια, αφού υπάρχουν παίκτες που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα έχει να κάνει με το προπονητικό επιτελείο. Μετά την αποχώρηση Κυπριανού, στο τιμ έχει μείνει μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά, αξιολογώντας αρκετούς υποψήφιους, αφού θα γίνει προσθήκη βοηθού, γυμναστή και αναλυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News