ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος προπονητής ο Ηρακλής Μεταξάς

Ποδόσφαιρο
ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος προπονητής ο Ηρακλής Μεταξάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διετέλεσε βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα

Ο Ηρακλής Μεταξάς είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει στην Εθνική ομάδα ως βοηθός του Μίχαελ Σκίμε, ενώ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο 53χρονος τεχνικός εργάστηκε μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής της Εθνικής Γερμανίας, βοηθός προπονητής σε Μπόχουμ, Φράιμπουργκ, Ντάρμσταντ και Άουγκσμπουργκ.

Στο πλευρό του Σκίμπε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ήταν από το Νοέμβριο του 2015 ως το Σεπτέμβριο του 2016.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Νέος προπονητής από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Ηρακλής Μεταξάς.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga και έχει εργαστεί στην Augsburg, τη Darmstadt, τη Bochum, τη Leverkusen, τη Freiburg, την Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ.Μεταξάς αναμένεται να έρθει άμεσα, οπότε και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε στη δήλωση του: «Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη για την τιμή που μου έκανε. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία δυο χρόνια και θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν φιλοδοξίες εκ μέρους της διοίκησης και από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων και στόχων ήρθαμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ για την πρώτη ημέρα στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα είναι κοντά μας και ο λαός του ΠΑΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News