Η επιθυμία του Ντε Γκουζμάν: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Η επιθυμία του Ντε Γκουζμάν: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολλανδός μέσος μίλησε για την… περιπέτεια στα Play out που είχε αίσιο τέλος

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν είναι ο MVP του ΟΦΗ στα Play out.

Οι καλές εμφανίσεις και τα καθοριστικά γκολ σε Λάρισα και Λαμία, χαρίζουν στον Ολλανδό μέσο τον συγκεκριμένο… τίτλο.

Ο 34χρονος άσος μίλησε στο gazzetta.gr για την… περιπέτεια στο μίνι-πρωτάθλημα παραμονής, αλλά και την παρουσία του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Για το θέμα αυτό υπογράμμισε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την ομάδα. Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Το πιο σημαντικό ήταν να μείνει στην κατηγορία ο ΟΦΗ και το καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος στον ΟΦΗ και θα ήθελα να μείνω και τη νέα σεζόν. Ήμουν σημαντικός για την ομάδα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ωραία».

Όσο για το πώς έγινε η μεταγραφή στους Κρητικούς ανέφερε: «Κι εγώ δεν το περίμενα ότι θα συνέχιζα την καριέρα μου στην Ελλάδα. Μετά την επικοινωνία που είχα με τον Γιώργο Σαμαρά και με τον μάνατζέρ μου, κατάλαβα ότι άξιζε να συμφωνήσω με τον ΟΦΗ. Και χαίρομαι που τελικά συνέβαλα στην παραμονή, αν και δεν ήταν αυτός ο στόχος».

Για την επίτευξη του στόχου της παραμονής πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα ποτέ με βάση τις πληροφορίες που είχα. Η ομάδα είχε παίξει στην Ευρώπη. Ήταν μια σκληρή χρονιά για όλους μας. Είδατε όμως όλοι την ποιότητα του ΟΦΗ στο τέλος. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και θέλουμε να ξεχάσουμε τη χρονιά αυτή. Μείναμε ενωμένοι, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και σε συνδυασμό με τον κορονοϊό έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News