Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου…

H ήττα από την ΑΕΚ και μη παρουσία του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν στα Ευρωπαϊκά γήπεδα έφεραν την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι το απόγευμα της Δευτέρας (10/5).

Στο τριφύλλι δεν περίμεναν να ολοκληρωθεί η σεζόν αλλά αργά το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης των πράσινων με τον προπονητή και συμφωνήθηκε να αποχωρήσει από τώρα μαζί με τον βοηθό του Σεργκέι Κουζνέτσοφ.

Ο 68χρονος τεχνικός είναι χαρακτηριστικό πως βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά δεν χαιρέτησε τους παίκτες του καθώς δεν είχε παρθεί οριστική απόφαση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης (12/5) με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει για δεύτερη φορά φέτος στον πάγκο του τριφυλλιού μετά το ματς με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο.

Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για τη λύση της συμφωνίας των δύο πλευρών καθώς εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα.

Φυσικά από το απόγευμα της Δευτέρας και από την Τρίτη και έπειτα θα ξεκινήσει και επίσημα η αναζήτηση του διαδόχου του ο οποίος θα χτίσει τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2021-22 από την αρχή.

Πηγή: sport24.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News