Διπλό παραμονής: Ο ΟΦΗ θέλει ένα ακόμη βήμα σήμερα στη Λαμία

Ποδόσφαιρο
Διπλό παραμονής: Ο ΟΦΗ θέλει ένα ακόμη βήμα σήμερα στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:30 η σέντρα του καθοριστικού αγώνα

Ο δρόμος σωτηρίας του ΟΦΗ περνάει απόψε από τη Λαμία εκεί όπου στις 19:30 (Novasports3) αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος».

Η Λαμία θα αγωνιστεί χωρίς άγχος καθώς έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της και για τον ΟΦΗ είναι μονόδρομος η νίκη για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Μάλιστα, με ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα το στόχο του. Αυτό θα συμβεί, αν πάρει το διπλό στη Λαμία και την ίδια στιγμή χάσει ο Παναιτωλικός από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Ο ΟΦΗ σίγουρα με τη νίκη δεν έχει να φοβάται τίποτα καθώς ακόμα και αν ο Παναιτωλικός νικήσει τον Ατρόμητο, θα του αρκεί την τελευταία αγωνιστική μια ισοπαλία παίζοντας εντός με τους Αγρινιώτες για να εξασφαλίσει την σωτηρία.

Στα σενάρια πάντως της τελευταίας αγωνιστικής μπαίνει και η πιθανότητα οριστικού υποβιβασμού της ΑΕΛ αν δε νικήσει στο Βόλο ενώ πέφτει ακόμα και αν πάρει το τρίποντο και την ίδια ώρα πάρουν τρίποντα ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός.

O ΟΦΗ έχει υπέρ του και τη φετινή παράδοση, καθώς έχει νικήσει δύο φορές τη Λαμία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να… τριτώσει το καλό και να πάρει ένα από τα πολυτιμότερα φετινά του τρίποντα.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη από χθες το απόγευμα στη Λαμία και σε αυτήν μετά από καιρό μετέχουν και δύο πολύτιμα όπλα για το Νίκο Νιόπλια, ο Χουάν Νέιρα και ο Λουκ Καστάνιος.

Στο απουσιολόγιο είναι τα ονόματα του τιμωρημένου Γιαννούλη, των Σελίμοβιτς, Ναμπί, Σόουζα, Στάικου, Τσιλιανίδη, Νοικοκυράκη λόγω τραυματισμών ενώ εκτός πλάνων έμειναν και οι Βαζ, Μίγγος, Σηφάκης, Σμπώκος, Σουρνάκης και Χαλκιαδάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News