Play off: Τα… φώτα στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ποδόσφαιρο
Play off: Τα… φώτα στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρμπι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση για τα Play off της Super League, με την διεξαγωγή σήμερα της 6ης αγωνιστικής.

Το «μενού» περιλαμβάνει και πάλι ντέρμπι, με τα βλέμματα στραμμένα στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά… εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός που είναι ήδη πρωταθλητής, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της θέλει να μείνει σε θέση ισχύος για την 4αδα

Σπουδαίο παιχνίδι και στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» παίζουν ένα από τα τελευταία τους… χαρτιά για την Ευρώπη, ενώ οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν σε μία ακόμη νίκη για να μείνουν σε «τροχιά» 2ης θέσης.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες, για να μην κατέβουν… σκαλοπάτι βαθμολογικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (15:00)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (γηπ. Τούμπας, Novasports 1): Γκεστράνιους (Φινλανδία), Αραβίρτα (Φινλανδία), Αλακάρε (Φινλανδία), 4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), VAR: Ντομπρίνιν (Πολωνία), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών).

Σήμερα (17:15)

Αστέρας Τρ.-Άρης (γηπ. «Θ.Κολοκοτρώνης», Novasports 2): Φωτιάς (Πέλλας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Σήμερα (19:30)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (γηπ. «Γ.Καραϊσκάκης», Novasports 1): Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο), Ντούκιτς (Μαυροβούνιο), Τοντόροβιτς (Μαυροβούνιου), 4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), VAR: Γκαμπρίλο (Κροατία), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου).

1.Ολυμπιακός 79

2.Άρης    57

3.ΠΑΟΚ  57

4.ΑΕΚ     55

5.Παναθηναϊκός    50

6.Αστέρας Τρ. 44

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News