Mοιράστηκαν βαθμούς Ατρόμητος και Λαμία

Ποδόσφαιρο
Mοιράστηκαν βαθμούς Ατρόμητος και Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαξιλαράκι ασφαλείας στη μάχη της παραμονής και για τις δύο ομάδες …

Ατρόμητος υποδέχθηκε τη Λαμία για την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

Η Λαμία κατάφερε να παραμείνει αήττητη στη διαδικασία των playouts, έχοντας 32 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να μένει στους 31, ενώ ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Περιστεριωτών, μετά από έντεκα παιχνίδια στη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο.

Και οι δύο ομάδες έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας, καθώς ο Ατρόμητος απέχει τέσσερις βαθμούς από τον 13ο Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία πέντε βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να "τσεκάρουν" το εισιτήριο για τη Super League Interwetten της νέας σεζόν στην επόμενη αγωνιστική, κόντρα σε Παναιτωλικό (Ατρόμητος) και ΟΦΗ (Λαμία).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα (και) μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο και οι δύο ομάδες αποφεύγουν και μαθηματικά τον απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2, που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να πέσουν θα είναι μέσο των μπαράζ. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά δεδομένα για την παραμονή στην κατηγορία.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΜΕΣΩ VAR ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Το παιχνίδι είχε να μας δείξει ελάχιστα στα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν τις δύο εστίες. Ο Μπούγκα έκανε τη βαθιά μπαλιά στο 30' με τον Γιαννιώτη να κάνει λανθασμένη εκτίμηση της φάσης.

Ο Έλληνας κίπερ ανέκτησε την μπάλα στην κατοχή του, πιάνοντας την εκτός περιοχής. Η παράβαση υποδείχθηκε από το VAR με λίγα λεπτά καθυστέρηση, με τον Καραντώνη να βλέπει τη φάση στο μόνιτορ και να αποβάλλει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Στη θέση του Γιαννιώτη πέρασε ο Θεοδωράκης, ο οποίος καλούνταν να υπερασπιστεί την εστία του σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ύψος της περιοχής.

Την εκτέλεση ανέβαλε ο Ντέλετιτς, με την μπάλα αρχικά να χτυπά στο τείχος, ωστόσο ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο σουτ από το ίδιο περίπου σημείο την έστειλε στα δίχτυα.

Το τέρμα ωστόσο ακυρώθηκε, καθώς ο συμπατριώτης του, Λάζαρ Ρόμανιτς, ήταν εκτεθειμένος με την μπάλα να περνάει δίπλα του. Ο Καραντώνης είδε και αυτή τη φάση στο VAR και έκρινε ότι ο Ρόμανιτς επηρέαζε τη φάση, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει.

ΑΡΓΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ Η ΛΑΜΙΑ

Με τον ίδιο αργό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τη Λαμία να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως ωστόσο να γίνει απειλητικοί για την εστία του Γιαννιώτη.

Η πρώτη τελική του δευτέρου μέρους στο 61', όταν ο Μαρτίνεθ δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει μακριά από την εστία του Θεοδωράκη. Στο 77' ο Ντέλετιτς επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής από τα δεξιά, ωστόσο η προσπάθειά του είχε την ίδια κατάληξη με αυτό του Μαρτίνεθ.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, λόγω καιρού, αλλά και οι τραυματισμοί δεν άφησαν τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει χωρίς σκορ.

Πηγή: sport24.gr

Photo: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News