Η ώρα της «μάχης»: Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στον ΟΦΗ για Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Η ώρα της «μάχης»: Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στον ΟΦΗ για Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15:00 το μεσημέρι η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ»

Στο πρώτο… σταυροδρόμι παραμονής στη Super League έχει φτάσει ο ΟΦΗ, καθώς ο σημερινός αγώνας (15:00, Novasports 1) με τον Ατρόμητο είναι πραγματικός… τελικός.

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Play out, έχει ένα και μόνο δρόμο που δεν είναι άλλος από αυτόν της νίκης. Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για την ομάδα του Ηρακλείου, ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για το στόχο, τουλάχιστον σε σχέση με Λάρισα και Παναιτωλικό.

Αν οι Κρητικοί πετύχουν το στόχο τους, θα μειώσουν τη διαφορά από το σημερινό αντίπαλο στους 2 βαθμούς, ενώ ίσως αυξήσουν τη διαφορά από Παναιτωλικό και Λάρισα, σε περίπτωση που είναι ευνοϊκά τα αποτελέσματα.

Το μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή στη Super League μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και οι βαθμοί που μπαίνουν στο… ταμείο, κάνουν τη διαφορά.

Άπαντες είναι σε ετοιμότητα και αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χθες. Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, όλη την εβδομάδα έριξαν το βάρος και στην πνευματική προετοιμασία.

Ταυτόχρονα, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα από τα πρόσωπα, που θα απαρτίζουν την 11αδα.

Μία θέση στην άμυνα και μία στην μεσοεπιθετική γραμμή, ίσως είναι τα διλλήματα της τελευταίας στιγμής για τον προπονητή των «ασπρόμαυρων».

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News