Ο Βόλος 3-1 τον Παναιτωλικό, θετικό αποτέλεσμα για ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ο Βόλος 3-1 τον Παναιτωλικό, θετικό αποτέλεσμα για ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσιαστικοί οι Βολιώτες, έχασε πολλές ευκαιρίες η ομάδα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός καιγόταν για βαθμούς αλλά πλήρωσε τα λάθη του στο α’ ημίχρονο απέναντι στον πολύ ουσιαστικό Βόλο, ο οποίος επικράτησε με 3-1 στο Πανθεσσαλικό.

Οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο ματς καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να μπουν στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρουν.

Έτσι παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι θετικό για τον ΟΦΗ και να τον κρατά στο +2 από τον Παναιτωλικό, λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του δικού του αγώνα στη Ριζούπολη.

Ο Βόλος από την άλλη που έχει «καθαρίσει» με την υπόθεση-σωτηρία, συνεχίζει πρώτος στην ειδική βαθμολογία των play-out με 38 βαθμούς.

Εφιαλτικό ήταν το πρώτο τέταρτο στο Πανθεσσαλικό για τον Παναιτωλικό, με τον Βόλο να προηγείται 2-0 με σουτ του Ριένστρα στο 3’ και πέναλτι του Μπουένο στο 13’.

Στο 36’ με πέναλτι αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους το σκορ έγινε 2-1 αλλά η χαρά των «καναρινιών» δεν κράτησε πολύ με τον Μήτογλου να κάνει το 3-1 στο 42’.

Στο β’ ημίχρονο ο Παναιτωλικός έπαιξε πιο επιθετικά, είχε πολλές ευκαιρίες για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ, φεύγοντας από το γήπεδο ηττημένος με 3-1.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Μπαρτόλο (74′ Κιάκος), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57′ Σάντος), Κρητικός (84′ Σάντσες), Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (53′ Καρέλης), Καρασαλίδης (53′ Μανθάτης), Τσότσαλιτς, Περέιρα (74′ Γιάκολις), Εντινγκά, Ταχάρ, Μεντόσα (53′ Ντάλσιο), Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Ντίας, Βέργος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News