Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικός αγώνας για την 3η αγωνιστική των Play out

Η προσπάθεια του ΟΦΗ να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή, περνάει σήμερα από τη Ριζούπολη και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των Play out, είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που με πίστη και αποφασιστικότητα θα διεκδικήσει τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή.

Ο Νίκος Νιόπλιας ρίχνει στη «μάχη» όλα τα διαθέσιμα… όπλα, αφού στην αρχική 11αδα βρίσκονται οι Ντε Γκουζμάν και Σολίς.

Η επιλογή του έμπειρου τεχνικού σε ότι αφορά τον σχηματισμό είναι 4-2-3-1, με στόχο να υπάρχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

Ξεκίνησε το ματς στη Ριζούπολη. 

1' Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στα 40 δευτερόλεπτα, ο Βάτερμαν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φερνάντεζ από τη μικρή περιοχή.

3' Νέα προσπάθεια από τον Απόλλωνα, ο Ιωαννίδης γυρίζει τη μπάλα από δεξιά, ο Κολ σουτάρει δυνατά και ο Μαρινάκης με σωτήριο τάκλιν θα στείλει τη μπάλα κόρνερ.

4' Ο Κολ θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά, "καρφωτή" κεφαλιά του Λισγάρα, θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

9' Κίτρινη κάρτα σε Ντε Γκουζμάν και Φατιόν, για μια αψιμαχία μακριά από τη μπάλα. 

25' Σουτ του Σλίβκα εκτός περιοχής, η μπάλα αρκετά εκτός εστίας. 

30' Ο Ντε Γκουζμάν θα περάσει κάθετα τη μπάλα στην περιοχή για τον Στάρτζεον, όμως ο Χουχούμης θα βάλει την κόντρα στο σουτ του Πορτογάλου. 

35' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Μετά την απομάκρυνση από τους αμυντικούς του ΟΦΗ σε στατική φάση, ο Κολ θα κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα θα περάσει άουτ, αφού χτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. 

42' Ο Σακόρ θα κάνει το σουτ υπό πίεση και πέφτωντας στο χορτάρι, η μπάλα χωρίς δύναμη θα φύγει άουτ. Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένα ημίχρονο, για την πρώτη τελική προσπάθεια του ΟΦΗ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν είχε καλή απόδοση σ' αυτό το διάστημα. Κινδύνευσε να δεχτεί γκολ, ειδικά στην πίεση του αντιπάλου στο πρώτο 10λεπτο, ενώ επιθετικά δεν έχει φανεί καθόλου. Τα αβίαστα λάθη, δεν επιτρέπουν στους παίκτες του Νιόπλια να πιάσον ρυθμό και να γίνουν δημιουργικοί από το κέντρο και μπροστά. 

46' Σέντρα στην επανάληψη. 

50' Κεφαλιά-πάσα του Σαρδινέρο στον Στάρτζεον, ο τελευταίος θα κάνει το σουτ στην κίνηση και η μπάλα κοντράρει στα σώματα και φεύγει κόρνερ. 

54' Δυνατό σουτ του Φερνάντεζ μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βάτερμαν. 

55' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μπαλογιάννης στη θέση του Ντε Γκουζμάν. 

67' Δεύτερη κίνηση από τον Νιόπλια, με τον Νοικοκυράκη αντί του Σολίς. 

69' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Ντάουντα στη θέση του Ιωαννίδη. 

81' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ουές αντί του Στάρτζεον. 

82' Σέντρα του Ουές απο δεξιά, δύσκολη κεφαλιά του Σαρδινέρο, με τη μπάλα να περνάει άουτ. 

86' Τρεις αλλαγές για τον Απόλλωνα. Ρώσση, Μουνιέ και Λαγός στον αγωνιστικό χώρο, εκτός οι Χουχούμης, Φερνάντεζ και Κολ. 

90' Σέντρα του Μουνιέ από δεξιά, κεφαλιά του Ντάουντα άουτ. 

91' Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο. 0-0 το αποτέλεσμα, με το δεύτερο ημίχρονο να έχει ελάχιστες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η υπεροχή ήταν "φλύαρη", αφού παρέμεινε η δυσκολία δημιουργίας στο επιθετικό τρίτο. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Χουχούμης (86' Ρώσση), Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (86' Λαγός), Φερνάντεζ (86' Μουνιέ), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (69' Ντάουντα).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκουζμάν (55' Μπαλογιάννης), Στάρτζεον (81' Ουές), Σολίς (67' Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News