Αγώνας… πρόκληση: Με πίστη για τη νίκη σήμερα ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Αγώνας… πρόκληση: Με πίστη για τη νίκη σήμερα ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η σέντρα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα

Μια σημαντική πρόκληση και ευκαιρία να μπει σε άλλη «τροχιά» για την παραμονή, έχει σήμερα ο ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Play out, που θα ξεκινήσει στις 17:15 το απόγευμα (Novasports 1), οι Κρητικοί είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» τη νίκη.

Με την ώθηση που έδωσε το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του ΠΑΣ Γιάννινα, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια πάει στη Ριζούπολη με αποφασιστικότητα και πίστη για το αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι πιο άνετος βαθμολογικά δε λειτουργεί ως «παγίδα», όμως σίγουρα η θέληση για το «τρίποντο» θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες και η παρουσία των Σολίς, Ντε Γκουζμάν και Σωτηρίου στην αποστολή, σίγουρα έφερε χαμόγελα για την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει πιθανότητες να βρεθεί και στην αρχική 11αδα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Στο… απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Ναμπι, Καστάνιος, Βαζ, Φερέιρα, Στάικος και για λόγους τακτικής οι Γιάννου, Μίγγος, Σουρνάκης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News