Επιστροφή στη δράση για τον ΟΦΗ, με… αγωνία για Καστάνιος

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στη δράση για τον ΟΦΗ, με… αγωνία για Καστάνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολλανδός επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Επιστροφή στον εβδομαδιαίο «κύκλο» προετοιμασίας από σήμερα για τον ΟΦΗ, κάτι που συμβαίνει ξανά με… αγωνία για τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη φορά, ήταν ο Λουκ Καστάνιος που αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου, με έντονες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 28χρονος στράικερ ένιωσε έντονο πόνο στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από μια ατομική προσπάθεια και αποχώρησε με δυσκολία για τα αποδυτήρια.

Η αγωνία είναι μεγάλη για την κατάσταση του Ολλανδού επιθετικού, τη στιγμή που αρχίζει εντατικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο (3/4).

Προβλέψεις δε μπορούν να γίνουν, αν και η αλήθεια είναι, ότι στον ΟΦΗ δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απουσίας του μοναδικού καθαρόαιμου στράικερ (όπως είναι γνωστό είναι και ο Γιάννου εκτός). 

Στην σαββατιάτικη προπόνηση, οι Νέιρα, Βούρος, Ντε Γκουζμάν και Σελίμοβιτς συνέχισαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή, οι δύο πρώτοι φαίνεται πως είναι ένα βήμα πιο… μπροστά και υπάρχει αισιοδοξία για την παρουσία τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News