Απίστευτο: Γκολ τερματοφύλακα στο 97' και ο Αστέρας 2-2 με ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο: Γκολ τερματοφύλακα στο 97' και ο Αστέρας 2-2 με ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, ισοφάρισε με πλασέ στην εκπνοή

Απίστευτο φινάλε είχε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των φετινών Play Off της Super League στην Τρίπολη!

Ο Αστέρας με γκολ του τερματοφύλακά του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 97ο λεπτό στο τελικό 2-2 τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά αυτοκτόνησε σε ένα δικό του παιχνίδι. Προηγήθηκε με 0-2, χάρη σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα μέσα σε δύο λεπτά (58’, 60’), ο Αστέρας μείωσε στο 84’ με τον Λουίς Φερνάντεθ και το ματς έγινε γκραν γκινιόλ στα τελευταία λεπτά, με τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν με τον τερματοφύλακά τους στην τελευταία φάση του ματς!

Πάντως η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, με τον μεν Παναθηναϊκό να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του πίνακα, αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν σε λίγες ώρες μεταξύ τους, τον δε Αστέρα να μένει κι άλλο πίσω στην βαθμολογία, μένοντας 5ος κι 6ος αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής (73’ Αλβάρες), Βαλιέντε, Μπέλοκ (72’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (63’ Τιλίκα), Σίτο, Ριέρα, Φερνάντεθ.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης (90’+5’ Σάντσες), Μακέντα (81’ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνιες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News