Play off: Η ώρα του πρώτου «τελικού» για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Play off: Η ώρα του πρώτου «τελικού» για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 (Novasports 1) η σέντρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο

Ο ΟΦΗ ρίχνεται σήμερα στη «μάχη» των Play out της Super League, με αντίπαλο την πιο… γνώριμη ομάδα της αγωνιστικής σεζόν 2020-21.

Η συνάντηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:15, Novasports 1) θα είναι η 5η μεταξύ τους για φέτος.

Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να ξεκινήσει την αντεπίθεση της, στην έδρα που πέτυχε ένα από τα διπλά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα το 1-4 του πρώτου γύρου, ήταν η μοναδική νίκη του ΟΦΗ, στα συνολικά τέσσερα προηγούμενα «ραντεβού» των δύο ομάδων. Μετά από αυτή, μέτρησε δύο ήττες και μια ισοπαλία με τους Θεσσαλούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Κρητικοί κοιτάνε μόνο μπροστά, αφού δε θα υπάρχουν «δεύτερες ευκαιρίες» στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League.

Ο σημερινός αγώνας, αν είναι νικηφόρος, θα δώσει μια σπουδαία βαθμολογική… ανάσα, αλλά και τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες και η αποστολή ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ απευθείας στην πόλη της Μαγνησίας. Έτσι, απέφυγαν και την ταλαιπωρία της πολύωρης διαδρομής με το πούλμαν.

Βέβαια, το… ιατρικό δελτίο για άλλη μια φορά είχε πολλά ονόματα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Νέιρα, Σελίμοβιτς, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Ντε Γκουζμάν, Γιάννου, Τσιλιανίδη, Ναμπί και Βαζ.

Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Σολίς (τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι για λόγους τακτικής οι Μίγγος, Σουρνάκης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά στην 20μελη αποστολή μετέχουν οι: Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Φερέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος και Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News