Όλα στο… μηδέν: «Λευκή» ισοπαλία για Λαμία και Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Όλα στο… μηδέν: «Λευκή» ισοπαλία για Λαμία και Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανδάς απέκρουσε πέναλτι του Ντέλετιτς

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο, που βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στα πλέι-άουτ, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά.

Πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, όμως υπήρχε πρωταγωνιστής και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Μανδά. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και στο 45’ του αγώνα απέκρουσε πέναλτι του Ντέλετιτς, παράβαση που είχε κερδίσει ο Καραμάνος από μαρκάρισμα του Γούτα.

Από την αναμέτρηση δεν μένει τίποτα άλλο, με τη Λαμία να έχει πλέον 23 βαθμούς και τον Ατρόμητο 28.

Κλειστό παιχνίδι αναμενόταν ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για τις δημιουργικές τους αρετές κι αυτό συνέβη στον αγωνιστικό χώρο, αφού Μιχάλης Γρηγορίου και Σάββας Παντελίδης είχαν ως πρώτο στόχο στο μυαλό τους το μηδέν στην άμυνα.

Ήταν φανερό ότι αν κάποια στιγμή σημειωνόταν ένα γκολ, αυτό θα γινόταν από ένα λάθος ή από μία ανύποπτη στιγμή και αυτή καταγράφηκε στο 43’ του αγώνα. Ο Γούτας πήγε άτσαλα πάνω στον Καραμάνο στην προσπάθειά του να βγει πρώτος στην μπάλα, ωστόσο ανέτρεψε τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να δοθεί το πέναλτι. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την ευθύνη, αλλά ο Χρήστος Μανδάς νίκησε την προσωπική τους μάχη, πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο δύσκολο για κάποιον ουδέτερο να το παρακολουθήσει. Ο Ατρόμητος δεν έδειξε σε καμία στιγμή κάποιο ζωηρό… ενδιαφέρον να πάρει το τρίποντο, παρά το γεγονός ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει ακόμα νίκη στο ενεργητικό του από τη στιγμή που ανέλαβε. Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο 67΄, όταν ο Γκάλο έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Επασί.

Οπότε, με βάση την εικόνα του αγώνα, το 0-0 ήταν απόλυτα φυσιολογικό, με τη Λαμία να έχει τελικά τη μεγαλύτερη στιγμή του ματς με το πέναλτι του Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (73’ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90’ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27’ Βασιλακάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (91’ Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64’ Μουνίθ), Ούμπιντες, Μανούσος (82’ Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64’ Χριστοδουλόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News