Θέλει να κάνει την υπέρβαση ο ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Θέλει να κάνει την υπέρβαση ο ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει σήμερα (19:00) η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος…

Βάζοντας στο παιχνίδι του τα στοιχεία της μαχητικότητας και της αποφασιστικότητας που του έλειπαν εμφανώς και με την αλλαγή ψυχολογίας που προσδοκούν να φέρει η έλευση Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία, ο ΟΦΗ δοκιμάζεται σήμερα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα παιχνίδι με σέντρα στις 19:00 (κοινή ώρα για όλα τα ματς) και μετάδοση από το Novasports5.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει εδώ και καιρό και οι εννέα συνεχόμενες ήττες δεν δείχνουν άλλο δρόμο παρά τη διεκδίκηση της νίκης. Μόνο έτσι ο ΟΦΗ θα μπορέσει να πάρει μια βαθιά ανάσα ενόψει των επτά τελικών που θα ακολουθήσουν στα Play Out.

O Nίκος Νιόπλιας στη δήλωσή του ενόψει του επίσημου ντεμπούτου του, αναφέρθηκε στη δυναμική του Άρη, λέγοντας ότι «φέτος διαθέτει μια από τις 2-3 καλύτερες ομάδες της ιστορίας του», ενώ χαρακτήρισε το ματς ως «πρόκληση για τον ΟΦΗ». Όπως επεσήμανε «τώρα δεν διαλέγουμε παιχνίδια, θέλουμε βαθμούς. Γεμίζει το οπλοστάσιό μας και έχουμε κι εμείς τους ποδοσφαιριστές, την ποιότητα να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού».

Για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη δεν υπολογίζονται οι τραυματίες: Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic και Ricardo Vaz όπως και οι τιμωρημένοι: Οδυσσέας Λυμπεράκης και Nazareno Solis. Επίσης δεν υπολογίζονται: ο Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής και οι Felipe Souza, Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η 21μελής αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Juan Neira και Vajebah Sakor, αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Sakor, Μαρινάκη, Sturgeon, Neira, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News