Η επόμενη μέρα: Διαδοχικές συσκέψεις στον ΟΦΗ για το θέμα του προπονητή!

Ποδόσφαιρο
Η επόμενη μέρα: Διαδοχικές συσκέψεις στον ΟΦΗ για το θέμα του προπονητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του προπονητή θα «κλείσει» τις επόμενες ώρες

Μετά το «διαζύγιο» του ΟΦΗ με το Γιώργο Σίμο, η… σκυτάλη δόθηκε στις συζητήσεις για την διάδοχη κατάστασης.

Από το βράδυ του Σαββάτου, υπάρχουν συνεχείς συσκέψεις των διοικούντων με τα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτή την κρίσιμη καμπή.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς συζήτησε με τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ φυσικά αναλύθηκαν τα δεδομένα με τους διοικητικούς, Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Άμεσα εμπλεκόμενος στο αγωνιστικό τμήμα, είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ως συντονιστής ποδοσφαίρου και Νο2 στην ιεραρχία μετά τον Γιάννη Σαμαρά. Για πολλούς δείχνει και ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας στους πάγκους, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από τις συζητήσεις που γίνονται στο εσωτερικό του ΟΦΗ, δεν έχουν διαρρεύσει πολλά πράγματα, αν και στην παρούσα φάση δε φαίνεται να υπήρχε η ετοιμότητα για μια επιλογή με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη, αλλά όλα δείχνουν ότι ο… γρίφος θα λυθεί από το «εσωτερικό» της ομάδας.

Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει, είναι τι μέλει γενέσθαι με το υπόλοιποι τεχνικό τιμ, δηλαδή τους μέχρι πρότινος άμεσους συνεργάτες του Γιώργου Σίμου. Ποιες είναι οι δικές τους προθέσεις, αλλά και τι προκύπτει από τις συζητήσεις με την ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι αύριο το πρωί θα υπάρχουν απαντήσεις, αφού υπάρχει η προγραμματισμένη επιστροφή στις προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News