Λαμία και Γιάννινα έμειναν στο μηδέν

Ποδόσφαιρο
Λαμία και Γιάννινα έμειναν στο μηδέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά πέρα από μία μεγάλη ευκαιρία του Μπατσάνα Αραμπούλι στο 66', δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Λοντίγκιν.

Ωστόσο, ο Ρώσος τερματοφύλακας στη φάση που χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και κράτησε όρθια την ομάδα του, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε ο Επασί στο πρώτο ημίχρονο σε κοντινή κεφαλιά του Κάργα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ενώ δεν έλειψαν κι οι δυνατές μονομαχίες, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η Λαμία έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά, πίεσε ψηλά και δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης στον αντίπαλό της. Ωστόσο, πέρα από δύο σουτ του Γιάννη Σκόνδρα (3') και του Μπατσάνα Αραμπούλι (18'), τα οποία δεν ανησύχησαν τον Γιούρι Λοντίγκιν, οι Φθιώτες δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του ΠΑΣ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 20ό λεπτό, επιχειρώντας να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Ελευθεριάδη και Παμλίδη. Παρ' όλα αυτά, η πρώτη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση ήρθε από στημένη φάση, με τον Μανώλη Σάλιακα να εκτελεί το κόρνερ, τον Γιάννη Κάργα να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Επασί να αποκρούει εντυπωσιακά. Οι Ηπειρώτες διατήρησαν τον έλεγχο, αλλά προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά, τα οποία δεν δημιούργησαν προβλήματα στον Επασί.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, βλέποντας πως η ομάδα του παραμένει ακίνδυνη, προχώρησε σε μία αλλαγή, με τον Αντάμα Μπα να περνάει στη θέση του Ρόμανιτς, ο οποίος κινήθηκε στα ρηχά. Μία κίνηση που βοήθησε στην άνοδο των γηπεδούχων και στη βελτίωσή τους επιθετικά. Μάλιστα. στο 66ο λεπτό η Λαμία έφτασε μία "ανάσα" από το 1-0, αλλά ο Λοντίγκιν με μία εντυπωσιακή επέμβαση αρνήθηκε το γκολ στον Αραμπούλι, σε μία φάση που άρχισε από τους Ντέλετιτς και Μπα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Γρηγορίου είδε τον Μπα, που βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, να γίνεται αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος, αφού είχε συμβάλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ, παρά τις αλλαγές του Γιαννίκη, συνέχισε να παρουσιάζει προβληματική εικόνα επιθετικά, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την αναμέτρηση χωρίς τελική στο δεύτερο μέρος. Βέβαια, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ένα λάθος του Γκαζαριάν έδωσε τη δυνατότητα στον Μιλιντσεάρου, αλλά ο Επασί βγήκε και πρόλαβε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

ΛAMIA (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (89΄Πίτι), Καραμάνος, Ρόμανιτς (57΄Μπα) (73΄Γκαζαριάν), Αραμπούλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (77΄Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης (73΄Μπρένερ), Κρίζμαν (73΄Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90΄Παντελάκης).

Πηγή:spor24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News