Σίμος: «Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, είμαι και θα είμαι εδώ»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, είμαι και θα είμαι εδώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ απάντησε και στη φημολογία περί παραίτησης

Εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στα καλά στοιχεία που έβγαλε ο ΟΦΗ.

Στάθηκε στην αντίδραση μετά από σειρά άσχημων εμφανίσεων, ενώ σχολίασε επί μέρους σημεία, όπως τα… κακώς κείμενα στην άμυνα.

Επιπλέον, σε ερώτηση αν υπήρξε παραίτηση από την πλευρά του, που δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση, επισήμανε ότι είναι εδώ για να δουλέψει, ώστε να βγει η ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση.

«Μετά από κάποιους αγώνες, είδαμε μία αντίδραση από την ομάδα μας. Είδαμε ένα τρόπο και μια αγωνιστικότητα, σαν αυτή που θέλουμε σε πολλούς τομείς να βλέπουμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τη μπάλα, αλλά και χωρίς τη μπάλα μπορώ να πω, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Το θετικό, και σ’ αυτό θέλω να σταθώ, είναι ότι είδαμε αρκετά πράγματα από αυτά που θέλουμε στην ομάδα. Πάνω σ’ αυτά πρέπει να σταθούμε για τους αγώνες που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες και μέσα από ένα τρόπο παιχνιδιού, που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Κρατάμε στην μεγάλη εικόνα, την αγωνιστικότητα που είχαμε».

Για τις αρνητικές επιδόσεις στην άμυνα σχολίασε: «Όταν έχουμε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δε μπορεί να πω ότι έχουν βελτιωθεί πράγματα. Οι στατικές φάσεις είναι μια μεγάλη… πληγή για τη φετινή χρονιά. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι αμυντικά, να δούμε πως μπορούμε να το βελτιώσουμε για τους επόμενους εννιά αγώνες».

Τέλος για τις φήμες περί παραίτησης επισήμανε: «Το μόνο σίγουρο, είναι ότι κανένας προπονητής σε ελληνική ομάδα, μετά από τόσα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δε θα ήταν εδώ να σας μιλάει. Αυτό δείχνει μια σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει, ανάμεσα στη διοίκηση και σε μένα, αλλά και μία ασφάλεια που δίνει το club σε μένα και την ομάδα. Μία ακόμη αλήθεια, που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι ανάμεσα σε μένα και τους παίκτες, δεν έχω νιώσε ποτέ ότι δεν υπάρχει ένα αμοιβαίο δέσιμο. Μία αλληλεπίδραση και αυτό είναι που με γεμίζει δύναμη, για να είμαι εδώ και να συνεχίσω να δουλεύω περισσότερο από πριν, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ, δουλεύοντας κάθε μέρα για να βγούμε από αυτή τη δυσκολία, που περνάει η ομάδα αυτή τη στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News