«Ντου» στο Παγκρήτιο: Τα «άκουσαν» από τους οπαδούς οι παίκτες του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
«Ντου» στο Παγκρήτιο: Τα «άκουσαν» από τους οπαδούς οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη οργή και αγανάκτηση

Κλίμα έντασης και οργής πριν τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, με την παρουσία περίπου 100 οπαδών.

Η «εισβολή» ήταν απόρροια της συνεχιζόμενης απογοήτευσης που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου, για την παρουσία της ομάδας.

Άλλωστε, είναι η δεύτερη φορά που το ποδοσφαιρικό τμήμα τα «ακούει» από τους, όπως είχε γίνει και μετά την εντός έδρας ήττα από το Βόλο έξω από τα αποδυτήρια.

Βέβαια, υπάρχει μια βασική διαφορά, καθώς μετά το ματς με τους Θεσσαλούς υπήρχε διάλογος.

Σήμερα, η κατάσταση ήταν πολύ πιο έντονη, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να τα «ακούν», αφού από την πλευρά του κόσμου δεν έγινε δεκτή καμία προσπάθεια για δικαιολογίες.

Δεν έλειψαν τα «γαλλικά» και κάποιοι συγκεκριμένοι που βρέθηκαν στο «στόχαστρο», με την κατάσταση να είναι ελεγχόμενη παρά την ένταση.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ είχαν ζητήσει από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να γίνει αυτή η "επίσκεψη" πριν τη μεσημεριανή προπόνηση, αίτημα που έγινε δεκτό.

Μάλιστα, παρόντες στο Παγκρήτιο ήταν οι αντιπρόεδροι, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης, που ήταν μερικά μέτρα πιο πέρα, αφού η αντιπροσωπεία των φιλάθλων ήθελε να μιλήσει μόνο στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News