Απίστευτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ και Λάρισα-ΑΕΚ 2-4

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ και Λάρισα-ΑΕΚ 2-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση προηγήθηκε 0-2, ισοφαρίστηκε σε 2-2, το έκανε 2-3, η Λάρισα έχασε πέναλτι και στην αντεπίθεση έγινε το τελικό 2-4...

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν η ΑΕΚ κέρδισε στο Αλκαζάρ με το εντυπωσιακό 2-4 τη Λάρισα!

Η Ένωση προηγήθηκε 0-2, ισοφαρίστηκε σε 2-2, το έκανε 2-3, η Λάρισα έχασε πέναλτι και στην αντεπίθεση

έγινε το τελικό 2-4...

Η «Ένωση» μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πήγε προηγούμενη 2-0 (δύο γκολ του Ολιβέρια) στα αποδυτήρια (το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος το δεύτερο με κεφαλιά).  Για να δει τους γηπεδούχους στο δεύτερο να ισοφαρίζουν με δύο τέρματα σε ένα δεκάλεπτο (70' και 80') και τον Αλμπάνη να της δίνει εκ νέου προβάδισμα στο 90'. Ωστόσο, το ματς είχε και συνέχεια, με τον Μουκαντζό να χάνει πέναλτι στο 90'+5' (δόθηκε μέσω VAR για χέρι του Γκαρσία) και μαζί την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ΑΕΛ, η οποία είδε με τη σειρά της τους γηπεδούχους να κλειδώνουν τη νίκη με τον Σιμάνσκι στο 90'+7'.

Με αυτό το αποτέλεσμα, πλέον η ΑΕΚ ισοβαθμεί στη 2η θέση (43β.) μαζί με τουςΆρη και ΠΑΟΚ στο +2 από τον 5ο Παναθηναϊκό. H Λάρισα παραμένει ουραγός με εννιά πόντους και στο -3 από την προτελευταία Λαμία (από την οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Γκράουρ (63' Μπέρτος), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς (63' Μουκαντζό), Στίφλερ (53' Νικολιάς), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Νούνιτς (87' Χουσίνο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (55' Νταντσένκο), Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (74' Αλμπάνης), Γκαρσία, Ολιβέιρα (74' Σιμόες), Ανσαριφάρντ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News