Η Λάρισα ζητάει να γίνει αύριο το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Η Λάρισα ζητάει να γίνει αύριο το παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι παράνομη…», τονίζουν στην ΑΕΛ…

Θέση για την πιθανότητα οριστικής αναβολής της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ πήρε η ΑΕΛ, ξεκαθαρίζοντας πως το «Αλκαζάρ» θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το παιχνίδι αύριο (Δευτέρα 14/2).

Οι «βυσσινί» εγγυήθηκαν για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τόνισαν πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι παράνομη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News