Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα παιχνίδια Αστέρας- Λαμία και Απόλλων Σμύρνης- Ατρόμητος ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής…

Μόνο αδιάφορα δεν είναι τα σημερινά παιχνίδια στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στις 17:15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας – με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια - στοχεύει σε μια ακόμα, που μπορεί να τον βάλει και μαθηματικά στην εξάδα. Ωστόσο, βρίσκει απέναντί του τη Λαμία, η οποία παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και το τελευταίο διάστημα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το πρώτο παιχνίδι τους στην κατηγορία είναι ιστορικό, καθώς η Λαμία πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Super League, επικρατώντας με 3-1 στην Τρίπολη (89’ κεφαλιά Πασαλίδης – 6’ σουτ Όμο, 25’ σουτ Πίτι, 80’ φάουλ Βάντερσον).

Η Λαμία κέρδισε και στον δεύτερο γύρο, αλλά μετά από εκείνο το δύο στα δύο δεν ξαναέκανε νίκη. Ισόπαλα είναι και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, αυτά που έπαιξαν μέσα στο 2020. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει το ένα από τα τέσσερα που υποδέχτηκε τη Λαμία, το περσινό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα 13 παιχνίδια που έχουν παίξει μεταξύ τους στην ιστορία της κατηγορίας φαίνονται λίγα σε πρώτη εντύπωση, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ατρόμητος έχουν συνυπάρξει μόνο για επτά σεζόν.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλων χρειάζεται ακόμα βαθμούς για να μην κινδυνέψει η παρουσία του και την επόμενη σεζόν, ενώ ο Ατρόμητος, με την παρουσία του στην εξάδα πλέον απίθανη, θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι άουτ.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Η επόμενη: 

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News