Ανανέωσε και ο Ανδρούτσος με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε και ο Ανδρούτσος με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023…

Ο χορός των ανακοινώσεων για ανανεώσεις συμβολαίων από τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε και για τρίτη μέρα. Οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν την επέκταση της συμφωνίας με τον Θανάση Ανδρούτσο , ο οποίος υπέγραψε έως το 2023. Έτσι, έγινε ο όγδοος παίκτης της ομάδας του Πειραιά που ανανεώνει μετά τους Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μάριο Βρουσάι.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος βρίσκεται στον Ολυμπιακό πάνω από δέκα χρόνια, ενώ μεσολάβησε ο δανεισμός στον Ατρόμητο τo 2019/2020. Παρότι έφτασε πολύ κοντά στον δανεισμό του στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τελικά έμεινε στο λιμάνι. Επίσης, τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τη Φένλο για τον εξάμηνο δανεισμό του Ανδρούτσου αλλά ο Μαρτίνς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είπε όχι στην παραχώρηση του.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού ο 23χρονος χαφ μετράει 66 συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια στη Super League Interwetten προσφέροντας δύο ασίστ, ενώ στις δύο του συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας έχει σκοράρει και ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ανδρούτσο. Το νέο συμβόλαιο του 23χρονου μέσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει ξεπηδήσει από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, κάνοντας όλη τη διαδρομή από τη Σχολή του Ρέντη, στην Ακαδημία του συλλόγου και από εκεί στην πρώτη ομάδα. Η πρώτη του εμφάνιση με τους άνδρες ήρθε στις 18/8/2016 στον ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα για το UEFA Europa League κόντρα στην Αρόουκα σε ηλικία 19 ετών. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2017. Έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News