Αναμονή στον ΟΦΗ: Οι εξετάσεις κρίνουν τον χρόνο θεραπείας για Σελίμοβιτς, Σολίς και Σαρδινέρο

Ποδόσφαιρο
Αναμονή στον ΟΦΗ: Οι εξετάσεις κρίνουν τον χρόνο θεραπείας για Σελίμοβιτς, Σολίς και Σαρδινέρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιθανόν αύριο να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα

Στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η λίστα με τους απόντες μεγαλώνει, μετά τα προβλήματα που «κληρονόμησαν» οι Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο και Σολίς, γεγονός που κάνει πιο έντονο τον… πονοκέφαλο της τεχνικής ηγεσίας για τα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Οι Σελίμοβιτς και Σολίς, θα έκαναν σήμερα το απόγευμα να κάνουν μαγνητική και υπέρηχο αντίστοιχα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπέστη κάκωση πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και από την σχετική εξέταση, θα καθοριστεί ο χρόνος επανόδου στην αγωνιστική δράση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τίθεται νοκ-άουτ για τον αγώνα με το Βόλο, όπως ενδεχομένως και για τα επόμενα ματς.

Σε ότι αφορά τον Αργεντινό εξτρέμ, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, φαίνεται να πρόκειται για τράβηγμα, που επίσης θα χρειαστεί το χρόνο του.

Τη… σκυτάλη θα πάρει αύριο το πρωί ο Σαρδινέρο, ο οποίος θα κάνει μαγνητική για θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αναμένεται επίσης να μπει στα… πιτς και το ερώτημα είναι για πόσο διάστημα.

Τα παραπάνω προβλήματα, σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Νέιρα, αλλά και τους ήδη τραυματίες Βούρο, Γιάννου, Σακόρ, Ναμπί και Βαζ, περιορίζουν πάρα πολύ τις επιλογές του Σίμου για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Βόλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News