Επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού ο Καρέλης

Ποδόσφαιρο
Επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού ο Καρέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεί θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Εργοτέλη, Μανόλη Τζανακάκη

Άρωμα Ηρακλείου αλλά και… Εργοτέλη αποκτά ο Παναιτωλικός! Ο Νίκος Καρέλης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Στον Παναιτωλικό ο Ηρακλειώτης επιθετικός θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Εργοτέλη και στην Εθνική Ελπίδων, Μανόλη Τζανακάκη.

Ο Νίκος Καρέλης το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην ολλανδική Eredivisie με τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ ενώ ο Παναιτωλικός είναι η τέταρτη ελληνική ομάδα στην καριέρα του μετά από Εργοτέλη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Αγρινιώτες:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News