Τουτζάρης: Τα νέα για το Μαρτινέγκο είναι φιλί της ζωής για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Τουτζάρης: Τα νέα για το Μαρτινέγκο είναι φιλί της ζωής για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συγχαίρει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Στειακάκη και τους συνεργάτες του...

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Τουτζάρης υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία της εγκρισης αλλαγής τάπητα στο Μαρτινέγκο...

Αναλυτικά γράφει:

"Νίκες,ήττες,χαρές κ λύπες μόνιμα ακολουθούν όπως στη ζωή την ποδοσφαιρική κ αθλητική καθημερινότητα.Η είδηση που δίνει όμως πραγματικά το φιλί της ζωής στον Εργοτελη δεν είναι σίγουρα η νίκη στην Άρτα και σίγουρα καμια άλλη νίκη προσεχως αλλά η έγκριση από την αρχαιολογική υπηρεσία της αλλαγής του τάπητα στην ιστορική έδρα του συλλόγου στο Μαρτινενγκο.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη που δούλεψαν γι αυτή την στιγμή ξέρω ότι αισθάνονται περηφανοι και δικαιωμένοι.Ηταν κάτι που το συζητούσαμε καιρό τώρα κ είχαμε συμφωνήσει ότι πρόκειται για μια ιστορική αλλαγή που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του έργου που επιτελεί ο ερασιτέχνης Εργοτέλης και αντανακλά στην ΠΑΕ σαν τελικό αποτέλεσμα αλλά και σαν κυψέλη μαζικού αθλητισμού και πολιτισμού για όσα παιδιά απλά θα περάσουν τα χρόνια τους εκεί.

Συγχαρητήρια πολλά πρόεδρε Γιώργο Στειακάκη και απεριόριστο σεβασμό σε οσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό.Απομενει να δούμε το εργο στην τελική του μορφή και ειμαι σιγουρος οτι πολυ σύντομα θα ειμαστε σε θεση να καμαρωσουμε ενα στολιδι στην καρδιά του Ηρακλείου.."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News