Παναθηναϊκός: «Κλείνει» δύο παίκτες

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός: «Κλείνει» δύο παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου

Δύο μεταγραφές είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» έχουν ουσιαστικά ήδη κλείσει τον Γιουνούς Σανκαρέ για τη θέση του αμυντικού χαφ και είναι μια ανάσα και από τον εξτρέμ Γενί Ενγκμπακοτό.

Ο πρώτος, 31χρονος Σενεγαλέζος, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, υπάρχει συμφωνία για την απόκτησή του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και εφόσον περάσει τα ιατρικά σήμερα, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Στη βουλγαρική ομάδα ανήκει από το καλοκαίρι και μετρούσε 22 συμμετοχές (6 στο Europa League) και 3 γκολ.

Είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από μια ποδοσφαιρική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Πιέρ Ντρεοσί, αφού αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν (2007-11). Παράλληλα, έχει περάσει και από Ρεμς, Ντιζόν, Βαλενσιέν, Γκινγκάμπ, Λιλ και Μπορντό. Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 ήταν εξαιρετική για τον ίδιο και πιθανότατα η καλύτερή του, αφού έκανε 41 συμμετοχές με 7 γκολ και πήρε μεταγραφή για την Μπορντό από τη Λιλ έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «πράσινοι» είναι μια ανάσα και από τον Γενί Ενγκμπακοτό. O 29χρονος Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο εξτρέμ θα αποκτηθεί από τη Γκινγκάμπ, με την οποία φέτος είχε 21 συμμετοχές και 5 γκολ στη Ligue 2. Ο Στίβεν Μεντόσα ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία για την απόκτησή του και έτσι ο Παναθηναϊκός στράφηκε στον Ενγκμπακοτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News