Παναθηναϊκός: Η Λαμία του έκοψε το σερί, 0-0 στη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός: Η Λαμία του έκοψε το σερί, 0-0 στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτιαξε φάσεις αλλά δε βρήκε το γκολ στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Το νικηφόρο σερί που έχτιζε τις τελευταίες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός σταμάτησε σήμερα απέναντι στη Λαμία στη Λεωφόρο, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν με 0-0 το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε στη μετριότητα στο α’ ημίχρονο ενώ στην επανάληψη πίεσε και δημιούργησε φάσεις χωρίς να καταφέρει να βρει το γκολ που θα του έδινε τους τρεις βαθμούς. Έτσι μετά από πέντε σερί νίκες, απόψε ήταν η ώρα της ισοπαλίας...

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ο Επασί που... έβγαλε κάθε τελική που πήγε στην εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Καραμάνος έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σένκεφελεντ αλλά Τζήλος και VAR έδειξαν «παίζετε», προφανώς θεωρώντας το ακούσιο!

Έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη ο Παναθηναϊκός, πλέον είναι στο -4 αλλά και μόλις στο +2 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης! Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν χάνει η Λαμία, έφτασε τους 11 βαθμούς και δείχνει πως έχει πολλές πλέον ελπίδες με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο ώστε να σώσει την παρτίδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (58’ Καρλίτος), Αϊτόρ, Ιωαννίδης (59’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (67’ Μακέντα).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπιάρνασον, Βασιλακάκης (60’ Τιρόνε, 68’ Παλαβαντισβίλι), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (61’ Προβυδάκης), Αραμπούλι (7’ Καραμάνος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News