SL1: Αστέρας φουλ για play off, 2-1 τον Άρη

Ποδόσφαιρο
SL1: Αστέρας φουλ για play off, 2-1 τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή η πορεία των Αρκάδων, έκαναν την ανατροπή και πήραν τεράστια νίκη

Την εξαιρετική του φόρμα επιβεβαιώνει ο Αστέρας Τρίπολης, κατακτώντας σήμερα μια τεράστια νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στα Play Off. Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 του Άρη και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, με το τρίποντο να είναι πολύτιμο!

Mάλιστα ήταν η 5η σερί στο πρωτάθλημα, με τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν με τον τρόπο αυτό την καλύτερη επίδοση νικών που έχουν στην ιστορία τους σε επίπεδο Super League.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 33 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές, είναι 6ος και στο +9 από τον 7ο Βόλο! Από την πλευρά του ο Άρης γνώρισε την 5η του ήττα του (2η εκτός), μένοντας στους 39 βαθμούς.

Ντεμπούτο έκανε o Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα των «κίτρινων», περνώντας στο 82′ αντί του Μάνου, όμως δεν στον λίγο αυτό χρόνο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του ώστε να πάρει, έστω την ισοπαλία.

Ο Μάνος άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μπερτόγλιο σε ένα ωραίο σε δημιουργία γκολ των φιλοξενούμενων. Ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων ήταν αρκετό ώστε να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Ο Κρεσπί με πλασέ ισοφάρισε στο 66’ και σέρβιρε στο 70’ στον Ριέρα για την ανατροπή με 2-1.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια (60΄Ριέρα), Σίτο (59΄Ιγκλέσιας), Τζίμας (60΄Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (90+1΄Τιλίκα), Φερνάντεθ

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (73΄Σούντγκρεν), Σάσα (73΄Σίλβα), Τζέγκο (82΄Κάτσε), Μπερτόγλιο (64΄Ματίγια), Γκάμα, Ματέο, Μάνος (82΄Μήτρογλου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News